ervaringen en resultaten

Lees hieronder een aantal ervaringen en resultaten van mijn klanten.

sabine.jpeg

Sabine - sportvasten

Sabine was tijdens een drukke periode wat kilo’s aangekomen en wilde daar vanaf en zich weer fitter voelen. En dat lukte haar met sportvasten! Ze maakte de switch en verloor 5 kilo.

“Al met al ben ik dus ontzettend tevreden over Sportvasten en ik kan Liesbeth als coach dan ook écht aanbevelen”

charlotte.JPG

CharlottE - DETOX

“Ik voel me weer energiek, mijn darmen zijn tot rust gekomen, ik heb een helder hoof en ik ben 5 kilo kwijt!! En het allermooiste is dat het me geen enkele moeite heeft gekost!” Door het volgen van de richtlijnen is ze een aantal weken na de detox nog eens 3 kilo kwijtgeraakt.

Wil jij je ook zo voelen?

Monique en Rinze.JPG

Online sportvasten

Ze wonen in Zwitserland en wilden toch graag sportvasten. Dat kan met online begeleiding! Samen verloren ze bijna 10 kg, 11 cm taille en hun conditie is verbeterd!

het ging bijna fluitend. En het is zo verslavend dat goede gevoel dat we vandaag weer een vastendag hebben gedaan!”

Jacqueline.JPG

Jacqueline - sportvasten

Deze voormalig atlete is weer back on track na het sportvasten. Na de 10 dagen sportvasten pakte ze de sportvasten levensstijl op. Ze verloor in totaal 16 kilo waarvan 14,5 kilo vet, 18,5 cm taille. En dit zonder dat het haar enige moeite kostte!

mirja.JPG

Mirja - sportvasten

“Sportvasten werkt echt voor mij. Het geeft me een boost om mijn levensstijl te veranderen om zo gewicht te verliezen.” Ik raad Liesbeth aan als coach. Ze is erg toegewijd en volgt je ontwikkelingen. Ook na de 10 dagen houdt ze contact en geeft ze tips om je switch te behouden.”

Dit is slechts een klein greep uit haar blog.

Ben je benieuwd naar het hele verhaal van Mirja over haar ervaring met sportvasten?

sharon.jpg

detox+Sportvasten

“In de maanden dat ik het programma heb gevolgd waren er moeilijke momenten. Vooral de hoeveelheid eten tijdens de detox viel tegen. Liesbeth heeft me hier uitstekend doorheen geholpen. Ze is overtuigende op een natuurlijke manier die voor mij heeft gewerkt. Haar begeleiding was continu aanwezig via Whatsapp en ze kon mij elk moment van de dag motiveren met haar coaching. Het succes van mijn programma is daarmee vooral aan haar te danken! Bedankt, ik voel me weer lekker in mijn lijf!”