Dit is de ervaring van Yolanda met mijn 8 weekse BLUEPRINT programma

TIZ+KUI01-13.jpg

“Ik had door alles wat ik van Liesbeth had langs zien komen het volste vertrouwen in het programma. Ze weet heel goed waar ze over praat en heeft al veel mensen geholpen met het overbrengen van haar kennis. Daardoor voelde ik geen enkele twijfel om voor mezelf in het programma te investeren.

Tijdens het programma heb ik veel geleerd over de werking van mijn lichaam qua suikerverbranding/vetverbranding. Tijdens het sportvasten kwam mijn lichaam even in opstand door deze omslag, maar het vervolg was super. Ik kreeg direct veel meer energie en de behoefte aan suikers was verdwenen.

De start met sportvasten is een waardevolle start van het programma, doordat je direct kilo’s kwijtraakt en er bewust van wordt dat je met véél minder voeding toe kan op een dag. Door 10 dagen intensief te bewegen en af te vallen, krijg je een superboost.

Ik ben tijdens het gehele programma op 6 kg gewichtsverlies uitkomen. Daarnaast ben ik anders naar voeding gaan kijken, ik eet nu veel bewuster, gezonder, gevarieerder en met veel meer smaak.

Door het gewichtsverlies en toename van energie zit ik veel lekkerder in mijn vel en voel me zekerder. Door de fijne begeleiding, tips en voedingskennis van Liesbeth maak je er een nieuwe levensstijl van waardoor het weinig moeite kost om het vol te houden. Ook leer ik nu om met vastendagen te gaan werken, waardoor mijn lichaam weer in de vetverbranding komt.

Verder vond ik de gesprekken met Liesbeth heel fijn. Ze gaan verder dan alleen gesprekken over je gewichtsverlies. Ze is echt betrokken bij je persoonlijke proces en motiveert je om door te gaan.

Als je wilt afvallen meer energie wil krijgen en je fitter wilt voelen raad ik het programma absoluut aan! De combinatie van de 10-daagse sportvasten, de diverse informatie-filmpjes in haar online omgeving, de waardevolle oefeningen, prachtig opgemaakte handouts en fijne begeleiding van Liesbeth is gewoon top! Het gaat verder dan alleen voedingsadvies, het is een stuk bewustwording van een gezonder leven door de juiste voeding in combinatie van sporten.”