Dit is de ervaring van Eline met mijn BLUEPRINT programma

eline.JPG

“Voordat ik aan het BLUEPRINT programma begon was mijn energie heel laag, zat in een vicieuze cirkel van minder goed eten en te weinig bewegen. Ik had moeite met de veranderingen in mijn lichaam die gepaard gaan met de overgang en de kilo’s begonnen eraan te vliegen. Ik wilde weer een sportief leven leiden, maar had de energie (mentaal en fysiek) niet om het op te brengen.

Liesbeth heeft me enorm geholpen met haar adviezen over voeding, haar tips in moeilijke momenten tijdens het traject, haar aanmoedigingen en geruststellingen. Soms moest ze me een beetje afremmen, omdat ik best fanatiek kan zijn. Rustmomenten zijn ook belangrijk. Ook kon ik bij je terecht voor specifieke gezondheidsvragen, onder andere over de overgang. Dat is heel waardevol geweest.

Een 'Aha moment' was dat het vooral gaat om de balans. Niet te streng zijn voor jezelf en te luisteren naar je lichaam. Dat was een fijne reminder.

Wat ik ook nog wil benoemen is het emotionele proces wat ik heb doorgemaakt. Door dit traject te doen voelde ik meer zelfliefde. Door de keuze mezelf dit te gunnen. Ik kwam hierdoor beter in mijn lichaam waardoor het niet alleen fysiek opruimen was, maar ook emotioneel opruimen.

Wat heel motiverend werkte was hoe snel ik resultaat kon voelen en zien. En het Switch moment was ook het allerleukste. De Switch is waar je naartoe werkt en het voelt dan ook geweldig als dat gelukt is.

Ik ben me door het programma fysiek fitter en mentaal blijer voelen. Door de keuze voor dit traject voelde ik me al beter. Ik koos ervoor om mijzelf dit te gunnen. Een fitter leven te gunnen, waarin ik mij goed en fit voel. En dat heeft me ook nog eens een gewichtsverlies van 7 kilo en 10 cm buikomvang minder opgeleverd!

Door dit traject aan te gaan voelde ik een stok achter de deur om meer in beweging te komen. Ik kreeg steeds meer energie om meer in beweging te komen en ik ging me nog fitter, blijer en lichter voelen. Op dit moment is sporten (en Sportvasten) weer helemaal onderdeel van mijn leven geworden. Daar ben ik echt heel blij mee.

Ik zou het programma zeker aanbevelen. Omdat het geen dieet is, maar een programma waarin je je lichaam traint en je jezelf mentaal traint in goede voeding. Omdat het zich vooral richt op ongezonde (buik)vetten. En omdat het helemaal gebaseerd is op natuurlijke orthomoleculaire basis, kennis en suppletie.”