De ervaring van Ketodutchie - Lynn met de FITBOOST sportvasten

“Wat ik bijzonder vind, los van de lichamelijke transformatie, is de geestelijke transformatie. Je komt erachter hoe sterk je kunt zijn mentaal maar ook lichamelijk”

“Wat ik bijzonder vind, los van de lichamelijke transformatie, is de geestelijke transformatie. Je komt erachter hoe sterk je kunt zijn mentaal maar ook lichamelijk”

De ervaring van Jaqueline Neslo - schrijfster van het boek Ketodutchie met de FITBOOST sportvasten

“Ik ben begonnen met sportvasten omdat ik het op instagram voorbij zag komen vorig jaar. Eerst dacht ik: dit kan toch niet goed zijn? Maar toen ik las wat het echt inhield en dat het niet zomaar stoppen met eten is leek het me een goed idee om te proberen. 

Met dit programma stop je namelijk niet zomaar met eten. Het is een heel ander programma inclusief supplementen waardoor je stofwisseling en je spijsvertering niet stil komt te staan. Daarnaast bouw je af en bouw je weer op dus dat betekent dat je je lichaam goed laat wennen.

Ik kwam er tijdens de 10 dagen achter dat eten een sociaal ding is geworden. en dat ik die 10 dagen eigenlijk geen sociaal leven kon hebben omdat alles om eten draait. Dus dat is even een eye opener. En daarnaast ben ik er achter gekomen dat je makkelijk zonder eten hard kunt sporten. Vaak hoor je dat je wat moet eten voor het sporten nou ik niet hoor! Heerlijk op een lege maag sporten!

Het leuk aan de FITBOOST sportvasten vind ik de uitdaging! Dit keer deed ik het met mijn man samen en dat was extra leuk! Je motiveert elkaar! Het is niet alleen goed voor je lichaam maar ook goed voor je relatie!

Het heeft me veel opgeleverd. Het is nu een maandje geleden en ik merk nog steeds dat ik bewust ben van wat ik eet en als ik trek heb ik niet meteen moet eten.

Daarnaast ben ik nu 10 cm kwijt op de buik, 7 cm taille en 6 cm heup. Ik was best wel wat aangekomen tijdens Corona. Geen stress gewoon een excuus om lekker te snoepen. Was best chill maar paste niet meer in mijn broeken na te hebben geleefd in joggingpakken ;) en ik vond het moeilijk weer grip te krijgen. Sportvasten heeft mij echt weer op het goede pad gekregen! Ik voel me hierdoor gezonder, slanker en daardoor voel ik me weer een gelukkiger en zelfverzekerder. En dat gevoel heeft invloed op je hele leven!

Wat ik bijzonder vind, los van de lichamelijke transformatie, is de geestelijke transformatie. Je komt erachter hoe sterk je kunt zijn mentaal maar ook lichamelijk. De 5e en 6e dag vond ik het sporten zo ontzettend zwaar maar het is me wel gelukt! Het is een overwinning en geeft voldoening.

Verder ben ik weer terug bij mijn mindset voor de Corona crisis. Ik merkte dat ik op elk vlak in mijn leven laconieker werd omdat alles ineens voor je gevoel werd afgenomen dus waarom nog proberen? Super slap natuurlijk! Maar door het sportvasten ben ik weer gaan focussen op mijn doelen en besef ik me dat we ondanks de 1.5 meter met of zonder mondkapje we nog steeds alle kansen hebben en nog steeds zoveel geluk hebben!

Wil jij gewicht en buikomvang willen verliezen, van je suikerbehoefte af  meer en stabielere energie krijgen, betere sportprestaties en je algehele gezondheid  verbeteren? Dan beveel ik dit programma  100% aan!

Ook als je aan het KETO dieet wilt beginnen is het ook perfect. Je raakt stap voor stap los van de suikers en je lichaam komt letterlijk in een switch. Je gaat vanzelfsprekend beter voor jezelf zorgen en na die 10 dagen gaat het gewoon door. Sportprestaties en ik heb zelfs het gevoel dat mijn spierontwikkeling nu beter is dan Jan/feb. Wel zeg ik, ga niet teveel op de weegschaal staan erna. Meet je cm op of koop een broek in de maat die je graag wilt! Maar stop met wegen want in mijn geval weeg ik nu meer dan in Jan/feb terwijl de cm precies hetzelfde zijn.”