Fitter energieker en slanker de zomer door?  

Gun jezelf een ZOMER FITBOOST

in de periode van 15 juli tot 30 augustus!

Je eet redelijk gezond, sport maar toch zit je niet lekker in je vel. Je bent wat te zwaar naar je zin, voelt je opgeblazen en hebt last van energiedipjes. Je begint steeds vol goede moed aan je dag maar steeds weer heb je trek in de verkeerde dingen en je kan jezelf niet zover krijgen om dat te laten staan. Ook het sporten begint een beetje in de slop te raken.

HIerdoor zit je kleding allemaal niet meer zo lekker, heb je wat minder zin om in je bikini rond te lopen, je voelt je minder energiek dan normaal en mist je slankere, stralende zelf.

Je weet dat het anders kan. Stiekem weet je ook wel dat die hapjes en snackjes tussendoor niet helpen om je beter te voelen. Maar je kan die knop even niet vinden om dat te veranderen.

WEET DAT HET ECHT ANDERS KAN!

Weet dat het mogelijk is om je lichaam en dus jezelf minder afhankelijk te maken van eten door je lichaam in vetverbrandings modus te laten komen. Waardoor je buikvet vermindert, je energie dipjes en suikercravings verdwijnen, sporten makkelijker gaat en je zo veel meer energie krijgt. En weet dat dit kan met voldoende en lekker eten.

Hoe fijn zou het zijn als je opstaat en met energie aan de dag begint! Dat je je je lekker voelt in je kleding en voldoende energie hebt om de dag fit door te komen. Dat je weet wat je die dag allemaal voor lekkers mag eten. Voeding die je voedt, zorgt dat je niet steeds weer trek hebt én je van voldoende energie voorziet.

En wat zou het voor jou betekenen als je dat kan bereiken met een programma van 3 weken waarbij je alle informatie krijg die je nodig hebt om je lichaam te trainen in vetverbranding en om dat te behouden en mij als stok achter de deur aan je zijde hebt?

WIE BEN IK?

Mons_Photography_Liesbeth-37+copy.jpg

Ik ben Liesbeth Booij, ik woon in Den Haag met mijn man, zoontje, kat en konijnen ;-) Ik begon mijn werkende leven als juriste met daarnaast een enrome passie voor sport en gezonde voeding.

Nadat ik mijn eigen struggles op dat vlak had overwonnen en me realiseerde hoe blij ik werd als ik ook anderen kon helpen om weer lekker in hun vel te zitten, een gezond gewicht te bereiken en leren hoe ze dat zo konden houden besloot ik er mijn werk van te maken.

Het is mijn doel om jou te leren hoe je met liefde en aandacht kan werken aan een gezond, fit en slank lichaam zodat je weer lekker in je vel zit en weer gaat stralen.

In mijn werk ontdekte ik dat mijn klanten met mijn programma’s heel snel hele mooie resultaten behalen maar dat er meer nodig is om dat eigen te maken.

Daarom heb ik mijn BLUEPRINT Methode ontwikkeld. Een methode waarmee je èn meteen gaat voelen wat het effect van het programma is, meteen resultaten gaat halen maar ook gaat leren hoe je dat eigen kan maken zodat niks of niemand je dat meer af kan nemen!

Ik pas deze methode al jaren toe in mijn praktijk. Maar omdat ik het graag voor nog meer mensen mogelijk wil maken heb ik mijn ONLINE BLUEPRINT PROGRAMMA gemaakt.

Omdat je soms ook gewoon een goede boost kan gebruiken voor je fitheid heb ik de BLUEPRINT FITBOOST ontwikkeld. Een programma van 3 weken waarin je je lichaam gaat trainen van suiker naar vetverbranding en je alle informatie krijgt die je nodig hebt om dit zo te houden.

WAT KRIJG JE?

 • Een online leeromgeving met alle informatie die je nodig hebt in video’s en e-books

 • Een Facebookgroep waarin je van 15 juli tot 30 augustus mij of de andere deelnemers vragen kan stellen en steun kan zoeken

 • Ondersteunend supplementpakket

 • Een 1 op 1 coachingscall met mij van 60 minuten

WAT GAAN WE DOEN?

De switch - van suiker naar vetverbranding

LiesbethBooij_mockup_2.jpg

Je gaat je lichaam trainen naar vetverbranding door een unieke combinatie van sporten, vasten en ondersteunende voedingssupplementen. Dit deel van het programma duurt 10 dagen. Je bouwt in 3 dagen je voeding af, je gaat 3 dagen vasten en bouwt vervolgens in 4 dagen je voeding weer op. Alle dagen doe je ongeveer 30 minuten cardio op een aangegeven hartslagniveau en neem je ondersteunende voedingssupplementen. In de online leeromgeging vind je uitlegvideo’s en documenten voor de sportvasten training. Hoe werkt het, wat ga je doen, hoe doe je je start metingen, wat kan je verwachten.

Keep the switch

Als je de switch hebt gemaakt ga je alles leren over hoe je je gemaakte switch van suiker naar vetverbranding kan behouden. Je leert welke voeding en training je daarbij kan ondersteunen en waarom en hoe je kleine vasten momenten in je leven kan integreren.

Recepten en maaltijdplan

Ook ontvang je een uitgebreid receptenboek met lekkere en makkelijke recepten en een voorbeeld van een goed maaltijdplan. Daarmee kan je uiteindelijk ook je eigen maaltijdplan gaan samenstellen. En heb je een iemand om voor te koken? Alle recepten kan je ook voor de mee eters maken met slechts een kleine toevoeging!

BONUS

 • Invulbaar maaltijdplan

 • Tips voor op vakantie

Ben jij er klaar voor om 3 weken met mij aan de slag te gaan?

Volg de ZOMER FITBOOST tussen 15 juli en 30 augustus

NU van 499 voor maar 399 euro!

Er is voor optimale support maar plek voor 24 personen!

als je je inschrijft ga je met de betaling akkoord met de algemene voorwaarden

Welke resultaten kun je verwachten?*

 • 2-6 kilo gewichtsverlies (90 % vet)

 • 3-8 cm taille verlies (dus een plattere buik!)

 • meer energie en algeheel fitter gevoel

 • verbeterde conditie

 •  geen suikercravings meer

 • verbeterd cholesterol en bloeddruk

Dit is wat anderen hebben ervaren

sabine.jpeg

Sabine

"Ik was tijdens een drukke periode wat kilo's aangekomen en wilde daar vanaf. Ook wilde ik me weer fitter voelen en wat makkelijker hardlopen. Ik verloor met sportvasten 5 kilo en voel me een stuk fitter! Al met al ben ik ontzettend tevreden over het programma en ik kan Liesbeth als coach ook écht aanbevelen!

charlotte.jpg

Charlotte

“Ik voel me weer energiek, mijn darmen zijn tot rust gekomen, ik heb een helder hoofd en ik ben 5 kilo kwijt!! En het allermooiste is dat het me geen enkele moeite heeft gekost!” Door het volgen van de richtlijnen is ze een aantal weken na de detox nog eens 3 kilo kwijtgeraakt.

ELINE.jpg

Eline

“Wat ik het allerleukste vond was hoe snel ik resultaat kon voelen en zien. Dat werkt enorm motiverend. En het Switch moment was ook het allerleukste. De Switch is waar je naartoe werkt en het voelt dan ook geweldig als dat gelukt is. Ik voel me fysiek fitter en metaal blijer. En ik ben in het totaal 7 kilo kwijt en 10 cm buikomvang kwijt!”

sharon.jpg

Sharon

“In de maanden dat ik het programma heb gevolgd waren er moeilijke momenten. Liesbeth heeft me hier uitstekend doorheen geholpen. Ze is overtuigend op een natuurlijke manier die voor mij heeft gewerkt. Haar begeleiding was continu aanwezig en ze kon mij elk moment van de dag motiveren met haar coaching. Het succes van mijn programma is daarmee vooral aan haar te danken! Bedankt, ik voel me weer lekker in mijn lijf!”

Voor wie is het?

 • Je sport graag. Je bent minimaal 2 keer in de week intensief aan het sporten.

 • Je bent fit en gezond**

 • Je bent er klaar voor om hard aan jezelf te gaan werken

 • Je bent bereid om naar jezelf en huidige levensstijl te kijken en daar aanpassingen in te maken

 • Je bent bereid om tijd voor jezelf te maken

Voor wie is het niet?

 • Je bent niet in staat om 10 dagen lang dagelijks te sporten

 • Je op zoek bent naar een quick fix

 • Je niet bereid bent je huidige levensstijl te veranderen

 • Je bent je er niet van bewust dat jij de sleutel bent in de oplossing van je probleem

Ben jij er klaar voor om 3 weken met mij aan de slag te gaan?

Volg de ZOMER FITBOOST tussen 20 juli en 30 augustus

NU van 499 voor maar 399 euro!

Er is voor optimale support maar plek voor 24 personen!

als je je inschrijft ga je met de betaling akkoord met de algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met het 8 weekse BLUEPRINT Programma?

Met het 8 weekse BLUEPRINT programma gaan we samen werken aan een duurzame integratie van je nieuwe gezonde levensstijl. Met de FITBOOST gaan we samen letterlijk een korte boost geven aan je gezond- en fitheid.

Waarom is dit programma anders dan andere diëten?

Dit programma is geen DIEET! Het is een training en een totale levensstijl aanpak. Sportvasten is geen dieet, maar een trainingsmethode waarbij je lichaam structureel verandert door de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Het is dus geen crashdieet.

Waarom is dit geen crashdieet?

Zoals ik al aangaf is dit programma geen dieet! Je start het programma met een sportvasten training waarmee je je lichaam structureel verandert door de switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Bij een een crashdieet ga je over een langere periode heel weinig calorieën eten. Je lichaam krijgt minder brandstof (suikers) binnen en gaat zich aanpassen aan de lagere hoeveelheid calorieën die binnen komen. Ook verbeter je je conditie niet. Je zal niet meer afvallen omdat je lichaam in de spaarmodus gaat. Je vertraagt dus alleen maar je stofwisseling. Je suikers blijven je primaire brandstofbron en je komt snel weer aan als je weer normaal begint te eten.

Sportvasten daarentegen is een trainingsmethode, waarbij een tijdelijke calorie-restrictie (maximaal 10 dagen) in combinatie met cardio training, zorgt voor structurele aanpassingen in het lichaam. Je lichaam gaat switchen van suiker- naar vetverbranding. Tijdens de 10 daagse sportvasten training bouw je je voeding weer op naar ongeveer 1700 kcal. Daarna bouw je op naar het voor jou gewenste niveau. Het is zelfs mogelijk dat je stofwisseling na het sportvasten omhoog is gegaan! Je lichaam zal door de gemaakte switch veel meer gebruik gaan maken van je opgeslagen vet als energiebron omdat het nu weer geleerd heeft om vet te verbranden!

Gewoon je voeding aanpassen en dan val je toch ook af?

Dat klopt deels. Als je inderdaad gezond eet, je koolhydraatinname beperkt en sport kan je ook afvallen. Maar er is wel degelijk een verschil. Je traint je lichaam daarmee niet op spiercel niveau in vetverbranding. Hierdoor zal je lichaam veel minder vet verbranden en er dan ook veel langer over doen om dezelfde hoeveelheid vet te verbranden dan je met dit programma in 3 weken (zelfs de eerste 10 dagen al) bereikt. Daarnaast is het veel moeilijker om te onderhouden. Je lichaam zal uitspattingen veel minder goed op kunnen vangen dan wanneer je een sportvasten training hebt gedaan.

Hoe moet ik sporten?

Je doet gedurende 10 dagen iedere dag ongeveer 30 minuten cardio. Denk aan fietsen, hardlopen, wielrennen, crosstrainer, roeien etc. Je mag ook dagelijks 1-1,5 uur flink doorwandelen.

Ik doe ook aan krachttraining. Kan ik dat blijven doen?

Gedurende de eerste 10 dagen van het programma heeft dat weinig zin. Krachttraining vraagt suikerverbranding en ook eiwitten en suikers om te herstellen van je training. Na de eerste 10 dagen kan je dat weer langzaam oppakken.

Kan ik wel functioneren als ik niet eet en sport?

Ja dat kan! Door de opbouw van het programma en de ondersteunende voedingssupplementen kan je prima functioneren. Er zijn je al duizenden mensen voorgegaan dus waarom zou jij dit niet kunnen? Het is wel verstandig om het niet te plannen in een hele drukke periode waarin je geen tijd hebt om wat rust te nemen. In het programma ontvang je ook informatie en tips om je zo fit mogelijk te blijven voelen.

Ben jij er klaar voor om 3 weken met mij aan de slag te gaan?

Volg de ZOMER FITBOOST tussen 15 juli en 30 augustus

NU van 499 voor maar 399 euro!

Er is voor optimale support maar plaats voor 24 personen!

als je je inschrijft ga je met de betaling akkoord met de algemene voorwaarden

They often say time changes things. But you actually have to change them yourself

* dit zijn door anderen behaalde resultaten en resultaten kunnen natuurlijk per persoon verschillen