De stille dikmaker

Wist jij dat gifstoffen uit het milieu, onze voeding, verpakkingsmaterialen etc. er aan kunnen bijdragen dat jij je niet fit voelt allerlei vage klachten hebt, hormonaal uit balans bent en je aankomt en het maar niet lukt om gewicht te verliezen je ook dik kunnen maken??

Dit zijn tekenen van gifstof belasting:

- Moeilijk afvallen ondanks gezond eten en bewegen

- Makkelijk aankomen na gewichtsverlies (jojo-en)

- Vermoeidheid

- Spijsverteringsproblemen

- Hormonale klachten

Dagelijks komen we tegenwoordig in aanraking met deze gifstoffen. Door de lucht die we inademen, door het voedsel dat we eten, drinken, verpakkingsmaterialen, medicijnen etc. dringen deze stoffen ons lichaam binnen.

Onze lever is het grootst ontgiftende orgaan van ons lichaam. Door de grote hoeveelheden gifstoffen waar we tegenwoordig dagelijks mee in aanraking komen is onze lever niet in staat om al die gifstoffen te verwerken en te zorgen voor afvoer. Alle gifstoffen die de lever niet kan elimineren worden opgeslagen in ons lichaam. En de ideale plek voor deze gifstoffen is de vetcel! Hierdoor raken onze vetcellen verstoord! Bij een continue toestroom van gifstoffen zal je lichaam vet op blijven slaan om ook de gifstoffen een plekje te kunnen geven. En bovendien zal de vetcel niet zomaar vet los willen laten als er altijd gifstoffen aanwezig zijn!

Om je fit en in balans te voelen, af te vallen en op gezond gewicht te blijven is het dus ook heel erg belangrijk om je lichaam te ontdoen van gifstoffen. En dat kan je doen door een ontgiftingskuur ofwel een detox.

Bij veel detox programma’s wordt de voeding vaak teruggebracht tot enkel fruit- en groentensappen. Maar het kan ook anders! Beter zelfs. De detox boost - vegan flex is ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen.

JudithvanTartwijkFotografie � Liesbeth-09002.jpg

Tijdens de Detox Boost - vegan flex ga je dan ook juist veel eten in plaats van weinig! Daarnaast is het belangrijk dat je zorgt voor voldoende beweging waardoor je soms ook lekker gaat zweten. Op deze manier worden alle ontgiftingssystemen van je lichaam goed aan het werk gezet.

En dat levert je zeker niet alleen gewichtsverlies op. Maar ook een gezonde spijsvertering, een stralende huid, meer energie en een betere hormoonbalans.

Wil jij ook weer in balans komen? Dan kan een detox boost jou daar zeker bij helpen!