7 gezonde èn makkelijke snacks voor je snack attack!

We kennen allemaal wel dat moment dat je iets MOET eten! Dan wil je snel wat pakken en niet een halve maaltijd in elkaar moeten draaien ;-) Om er nou voor te zorgen dat je niet naar de algemeen bekende instinkers grijpt, zoals ontbijtkoek, sultana, zogenaamd gezonde mueslirepen enz. deel ik hierbij 7 gezonde snacks. Ze kosten nauwelijks tijd om te maken en zijn ook makkelijk mee te nemen! 

  • Een handje pistachenootjes 
  • Extra bittere chocolade (minimaal 72% cacao) - 1-2 blokjes

  • Blauwe bessen met wat magere kwark en/of een paar ongebrande noten
  • Rijstwafel met pindakaas/amandelpasta of (biologische) kipfilet
  • Halve avocado met peper en zout
  • Gekookt eitje
  • Rauwkost of licht gekookte groenten met 1 el humus of guacamole

Dit zijn allemaal gezonde snacks. Ze zijn rijk aan antioxidanten, eiwitten en/of gezonde vetten! Hierdoor blijft je bloedsuikerpsiegel stabiel en daarom zijn ze vetverbrandingsvriendelijk. En dat is belangrijk om je energiek te voelen en voor een gezond gewicht!

Maak je van je snack attack een healthy snack moment!

TIP

Maak een plankje met al deze healthy snacks voor je gezin of visite. Het ziet er gezellig uit en maakt het voor iedereen aantrekkelijk om gezond te snacken!

LRG_DSC01466.jpg