LET OP!! De stille dikmaker

Iedereen weet dat je om een gezond gewicht te hebben en gezond te zijn moet letten op wat je eet en dat voldoende beweging belangrijk is. Maaaaar, wat velen nog niet weten is dat voeding en beweging niet de enige factoren zijn die een rol spelen bij gewichtsverlies. Wist jij dat gifstoffen uit het milieu, onze voeding, verpakkingsmaterialen etc. je ook dik kunnen maken??

Tekenen gifstofbelasting

 

- Moeilijk afvallen ondanks gezond eten en bewegen
- Makkelijk aankomen na gewichtsverlies (jojo-en)
- Vermoeidheid
- Cellulitis
- Spijsverteringsproblemen
- Hormonale klachten

 

Dagelijks komen we tegenwoordig in aanraking met deze gifstoffen. Door de lucht die we inademen, door het voedsel dat we eten, drinken, verpakkingsmaterialen, medicijnen etc. dringen deze stoffen ons lichaam binnen. 

Onze lever is het grootst ontgiftende orgaan van ons lichaam. Door de grote hoeveelheden gifstoffen waar we tegenwoordig dagelijks mee in aanraking komen is onze lever niet in staat om al die gifstoffen te verwerken en te zorgen voor afvoer. Alle gifstoffen die de lever niet kan elimineren worden opgeslagen in ons lichaam. En de ideale plek voor deze gifstoffen is de vetcel! Hierdoor raken onze vetcellen verstoord! Bij een continue toestroom van gifstoffen zal je lichaam vet op blijven slaan om ook de gifstoffen een plekje te kunnen geven. En bovendien zal de vetcel niet zomaar vet los willen laten als er altijd gifstoffen aanwezig zijn!

Om af te vallen en op gezond gewicht te blijven is het dus ook heel erg belangrijk om je lichaam te ontdoen van gifstoffen. 

Om al die gifstoffen kwijt te raken is het belangrijk te ontgiften, ofwel detoxen. Dit kan je doen door minder dierlijke voedingsmiddelen, meer plantaardige producten, groene thee, zeewier en veel (groene) groente te nemen. 

Omdat de gifstoffen zich opslaan in de vetcel is het ook belangrijk om de vetcel te prikkelen vet en dus ook gifstoffen los te laten. Dit kan je doen door periodiek vasten. Bijvoorbeeld door al je voeding binnen 8-10 uur in te nemen en dan 16-14 uur niet te eten. Dit zorgt er namelijk voor dat de vetcellen zowel het vet maar ook een deel van de opgeslagen gifstoffen loslaten.

Maar hoe verlaten die gifstoffen dan je lichaam?? Via je darmen, huid, blaas en adem verlaten gifstoffen je lichaam.

Gezonde darmen

Om je lichaam te kunnen verlaten is een goede darmwerking essentieel. Vezelrijke voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, peulvruchten en volle granen ondersteunen een goede darmwerking. Ook probiotica zorgen voor een gezonde darmwerking.

Zweten

Daarnaast is het belangrijk om te zweten. Op deze manier verlaten de gifstoffen ook je lichaam. Ga dus sporten, af en toe naar de sauna en neem eens een warm bad. Alles wat zweten bevordert is goed. Doe je dat niet dan blijven (een deel van) de gifstoffen in je lichaam rond circuleren en zullen ze uiteindelijk weer in je vetcel terecht komen. Dit kan het welbekende jojo effect in de hand werken. 

Drinken

En natuurlijk is het belangrijk om voldoende te drinken om je afvalstoffen af te kunnen voeren. Als je toch aan het drinken bent kies ook eens voor een mineraalwater. Voldoende vitaminen en mineralen ondersteunen een optimale ontgifting.

Extra groene groenten en zeewieren

Ondersteun het ontgiften door middel van extra (groene) groenten en zeewieren. Onderzoek toont aan dat groene groenten onze lichaamscellen beschermen tegen veroudering en bovendien helpen bij het afvoeren van gifstoffen in ons lichaam. Chlorella en spirulina, twee zeewieren, staan ook bekend om hun ontgiftende werking. Groene thee-extract verbetert de vetverbranding wat ook weer belangrijk is om gifstoffen vrij te maken.

Doe jij alles wat nodig is om je lichaam voldoende te ontgiften?

Ook al weet je wat je moet doen om een gezond en schoon lichaam te hebben en te houden. Toch blijkt het lastig te zijn om het ook allemaal zelf te doen. Hierbij kunnen de GREENS je helpen. Dit product beval werkelijk alles wat je nodig hebt! 

Èn het enige dat je hoeft te doen is dagelijks 1 schepje toe te voegen aan een glas water, plantaardige melk of aan je favoriete smoothie!

Greens_279x260.jpg

1 schep Greens bevat

- 5 porties groenten en fruit

- Veel vezels die erg belangrijk zijn voor een goede darmwerking

- Chlorella ondersteunt bij het voeren van afvalstoffen in je lichaam

- Spirulina en groene thee extra helpen bij behoud van een gezond gewicht

AANBIEDING GREENS!!

DE MAAND APRIL*                            van 39,90 voor 34,90!!!

Bestellen? Neem contact met me op!

*Deze aanbieding geldt vanaf vandaag