Liebster Award


Begin februari ben ik genomineerd voor de Liebster Award. De wat!?!? 
De Liebster Award is een virtuele award voor beginnende bloggers om de persoon achter de blog beter te leren kennen. Zo kun je ook nieuwe blogs leren kennen en krijgen de beginnende blogs wat meer aandacht. Ik zeg, mooi doel!

Je kan worden genomineerd als iemand je blog leuk, inspirerend of interessant vindt. Ik werd genomineerd door Kees Kroos (van eetmeerplantaardig.nl). Super leuk! Dank je wel! 
En nu mag ik de award weer doorgeven. Ik vind het heel leuk om andere bloggers te volgen en blogs te lezen. En ik weet dat er door iedereen veel tijd en energie in wordt gestoken. Dus ik geef de nominatie graag door!

De regels

  1. Bedank de persoon die jou heeft genomineerd
  2. Post een link naar zijn of haar blog
  3. Zet een foto van de award op je blog
  4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd
  5. Nomineer 5 tot 11 blogs
  6. Bedenk 11 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
  7. Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd en bezorg hen de link van je eigen blogpost
  8. Kopieer deze regels in je eigen blogpost

De vragen van KEes

1. Hoe zou jij jezelf omschrijven in 5 woorden?
Dat vind ik altijd zo'n lastige vraag...Bedankt Kees ;-). 
Gevoelig, vriendelijk, zorgzaam, beetje gek, sportief, creatief

2. Hoe ben je op het idee gekomen om te gaan bloggen?
Ik werk sinds 2014 als sportvastencoach en otrhomoleculair (sport)voedingsdeskundige. Ik wil naast mijn klanten zoveel mogelijk mensen inspireren gezonder te gaan leven en goed voor zichzelf te zorgen. Ik wl laten zien dat dat helemaal niet zo lastig en ingewikkeld is als velen denken. Bloggen is voor mij de ideale manier om hierover informatie te delen.

3. Waarom heb je deze naam voor jouw blog gekozen?
Ik had eerst een andere bedrijfsnaam maar die vond ik zelf lastig om uit te spreken. Mensen komen vaak via via bij mij terecht voor voedingsadvies of sportvasten of op mijn website. “Bij wie ben jij geweest? Hoe kom je aan dat recept? Bij wie ben jij wezen sportvasten etc” Dus leek mijn eigen naam wel zo makkelijk en herkenbaar.

4. Wat wil je bereiken met het bloggen?
Zie het antwoord op vraag 2 

5. Wat is jouw favoriete blogpost?
Ow jeeeeeee, geen idee….te veel om op te noemen.

6. Hoe ziet jouw blog er over 24 maanden uit?
Daar ben ik nu hard over aan het nadenken! Sowieso gevuld met meer blogs over gezonde voeding, beweging en met recepten.

7. Waar haal jij je inspiratie om te bloggen vandaan
Uit mijn werk, mijn eigen dagelijks leven, vrienden, familie, andere blogs etc. 

8. Als je met wie dan ook ter wereld (levend  of niet levend persoon)uit eten mocht gaan, met wie is dat dan, en waarom?
Laat ik eerst weer eens met mijn man uit eten gaan. We hebben een zoontje van 2 en weinig oppas in de buurt. En ik moet eerlijk zeggen dat ik op dat gebied ook niet zo makkelijk ben. Ik pas liever zelf op hem haha. Maar het wordt dus weer eens hoog tijd voor een etentje met z’n tweetjes. 

9. Waarvoor in het leven ben je het meest dankbaar?
Mijn zoontje Joris, mijn man en zijn kids mijn lieve familie en dat ik kan doen waar ik het meest blij van word!

10. Welke 3 dingen maken je gelukkig?
Maar 3??? Mijn zoontje, mijn man, mijn werk

11. Voor welk gerecht mogen we je s’nachts wakker maken?
Spaghetti Bolognese (en pindakaas!)


En dan nu mijn nominees

Ik mag nu dus ook een aantal bloggers nomineren voor deze leuke award. Ik moet zeggen dat ik het best lastig vond om te kiezen omdat ik zoveel blogs en bloggers leuk vind om te volgen! Maar hierbij mijn keuze: (in willekeurige volgorde). Voel je als genomineerde overigens vrij om de nominatie wel of niet door te geven! 

Inge - www.knoeienmetinge.nl
Debbie - www.debsbakerykitchen.nl
Lisette - www.onzefransekeuken.nl
Martine - www.zeeuwsefoodie.nl
Dee - www.versterkjegeest.nl
Eefje - eefjesfinest.nl
ilona - www.worstenbroodenwijn.nl


Mijn vragen aan jullie

1.  Hoe zou je jezelf omschrijven?
2. Waar komt je passie voor het onderwerp van je blog vandaan?
3. Wat wil je met je blog bereiken?
4. Is bloggen je werk of doe je nog iets naast je blog?
5. Wat is jouw guilty pleasure?
6. Hoe ziet de perfecte dag er voor jou uit?
7. Wat vind je het leukste aan bloggen en wat het minst leuke?
8. Wat is je levensmoto (als je er een hebt natuurlijk)
9. Waar haal jij je inspiratie voor je blogs vandaan?
10. Waar wordt je echt blij van?
11. Wat is je grootste droom?

 

Veel plezier met het doorgeven van deze leuke award! :-)