Maatwerk voor effect op lange termijn.

Je kan niet iedereen hetzelfde standaard schema geven en dan verwachten dat dat voor iedereen succesvol is. Natuurlijk kan bijna iedereen afvallen op een heel laag calorisch dieet maar op de lange termijn werkt dat niet. Zeker niet als je doel is om op een gezonde wijze gewicht te verliezen en/of je lekkerder in je vel te voelen.
 

Daarom maak ik altijd individueel maatwerk. Samen met jou ga ik kijken wat een haalbaar doel is en op welke, bij jou passende manier je dat het beste kan bereiken. Voeding, training en rust zijn hierbij de sleutels tot succes.

Dit is een vaak gehoorde uitspraak in de topsport. Deze drie pijlers zijn noodzakelijk voor een topsporter om een optimale prestatie neer te zetten. Maar het geldt voor iedereen die gezond, fit en slank wil zijn. Alleen met een juiste combinatie van deze drie pijlers kan je je doel bereiken. Ik noem ze alleen voeding, training (beweging) en mindset! 
 

“Het sportvasten is me heel erg meegevallen, ik heb totaal geen honger gehad en het sporten erbij was ook goed te doen! Ik voel me een stuk fitter, eet meer dan ervoor en toch blijft mijn gewicht dalen. Ik heb mijn doel dus bereikt! De begeleiding bij Liesbeth vond ik erg fijn, persoonlijk en ze nam echt de tijd om alles goed uit te leggen. En wanneer ik tussendoor vragen had kreeg ik snel antwoord. Of gewoon een berichtje van Liesbeth tussendoor hoe het ging! Een aanrader!”
— Sofia

Ik begeleid (top)sporters bij het bereiken van optimale fitheid, mensen die willen afslanken, maar ik heb ook een orthomoleculaire achtergrond en bekijk hoe ik voeding en suppletie kan inzetten bij bepaalde gezondheidsproblemen zoals darmklachten, hormonale verstoringen, terugkerende verkoudheid, vermoeidheid etc. Bij alles werk ik vanuit de genoemde principes.

Daarom maak ik altijd individueel maatwerk. Samen met jou ga ik kijken wat een haalbaar doel is en op welke bij jou passende manier je dat het beste kan bereiken.

Mons_Photography_Liesbeth-44-crop.jpg

voeding

Met de juiste voeding kan jouw lichaam optimaal functioneren. Niet elk lichaam werkt hetzelfde, dus we kijken samen naar voor jou passende voeding waar jij elke dag opnieuw blij van wordt!

filip-mroz-272164.jpg

Training

Je lichaam heeft baat bij bewegen. Het is goed voor je spieren, botten, stofwisseling en ook je humeur! Ook dit kan op geheel eigen manier en op jouw eigen tempo!

 

Mons_Photography_Liesbeth-57-crop.jpg

mindset

Je mindset is heel belangrijk. Zie je dit als een zware opgave? Of als een leuke uitdaging om op de beste manier voor jouw lichaam te zorgen zodat je er zo goed en lang mogelijk van kunt genieten?