Voel je weer gezond, fit en slank èn vind de manier die bij jou past om dit voor altijd vast te houden.

Start: maandag 9 september

In mijn praktijk kom ik zo veel vrouwen tegen die zeggen dat ze gezond eten, genoeg bewegen en sporten maar dat ze toch niet lekker in hun vel zitten. Ze zijn te zwaar, voelen zich opgeblazen, hebben last van energiedipjes en cravings in eten. Ze zijn moe en zitten echt niet lekker in hun vel.

HIerdoor hebben ze vaak gewoon geen puf meer om leuke dingen te ondernemen. Ze zien op tegen een leuk etentje omdat ze dan eigenlijk niet weten wat ze moeten eten of te veel eten. En de volgende dag zitten ze dan nog minder lekker in hun vel. 

Ze hebben weinig energie en ze weten dat het anders kan. Stiekem weten ze ook wel dat die hapjes en snackjes tussendoor niet helpen om zich beter te voelen. Maar ze kunnen die knop niet vinden om dat te veranderen.

Weet dat het echt anders kan!

Weet dat het mogelijk is om je lichaam en dus jezelf minder afhankelijk te maken van eten door je lichaam in vetverbrandings modus te laten komen. Waardoor je buikvet vermindert, je energie dipjes verdwijnen, sporten makkelijker gaat en je zo veel meer energie krijgt. En weet dat dit kan met voldoende en lekker eten.

Hoe fijn zou het zijn als je opstaat en met energie aan de dag begint! Dat je je je lekker voelt in je kleding en voldoende energie hebt om de dag fit door te komen. Dat je weet wat je die dag allemaal voor lekkers mag eten. Voeding die je voedt, zorgt dat je niet steeds weer trek hebt èn je van voldoende energie voorziet.


WAT ZOU HET VOOR JOU BETEKENEN ALS JIJ IN CONTROL BENT OVER JOUW VOEDING IN PLAATS VAN DAT VOEDING JOU CONTROLEERT?

Omdat je een levensstijl eigen maakt die echt bij je past. Omdat je weet wat voor lichaamstype jij bent en welke voeding bij je past. En dat je daarmee een gewicht bereikt dat bij je past en waar je je lekker bij voelt? Dat je kleding weer lekker zit.

En dat, terwijl je niet het gevoel hebt dat je hard aan het werk bent!! Omdat je geen honger hebt en al snel verandering in je energie gaat merken. Een levensstijl waarmee je die kilo’s verliest, een plattere buik krijgt en lekker in je vel gaat zitten!

En wat zou het voor jou betekenen als je mij als stok achter de deur aan je zijde hebt?
Niet weer allemaal losse informatie die je zelf maar moet zien toe te passen. Maar iemand die je kan bijsturen waar nodig is en jou specifiek voor jouw levenssituatie en lichaamstype tips kan geven zodat je de basis kan leggen voor een nieuwe levensstijl die echt bij je past.

Wie ben ik?

Mons_Photography_Liesbeth-37+copy.jpg

Ik ben Liesbeth Booij, ik woon in Den Haag met mijn man, zoontje, kat en konijnen ;-) Ik begon mijn werkende leven als juriste met daarnaast een enrome passie voor sport en gezonde voeding.

Nadat ik mijn eigen struggles op dat vlak had overwonnen en me realiseerde hoe blij ik werd als ik ook anderen kon helpen om weer lekker in hun vel te zitten, een gezond gewicht te bereiken en leren hoe ze dat zo konden houden besloot ik er mijn werk van te maken.

Het is mijn doel om jou te leren hoe je met liefde en aandacht kan werken aan een gezond, fit en slank lichaam zodat je weer lekker in je vel zit en weer gaat stralen.

In mijn werk ontdekte ik dat mijn klanten met mijn programma’s heel snel hele mooie resultaten behalen maar dat er meer nodig is om dat eigen te maken.

Daarom heb ik mijn BLUEPRINT Methode ontwikkeld. Een methode waarmee je èn meteen gaat voelen wat het effect van het programma is, meteen resultaten gaat halen maar ook gaat leren hoe je dat eigen kan maken zodat niks of niemand je dat meer af kan nemen!

Ik pas deze methode al jaren toe in mijn praktijk. Maar omdat ik het graag voor nog meer mensen mogelijk wil maken heb ik mijn ONLINE BLUEPRINT PROGRAMMA gemaakt waarvan 9 september de volgende ronde start!

Mijn BLUEPRINT PROGRAMMA is een programma van 8 weken waarin je je lichaam weer gaat leren hoe het vet moet verbranden en je krijgt alle informatie, tools en tijd om dit in je leven te integreren.

Wat krijg je

 • Een online leeromgeving met protocollen, e-books en werkboeken

 • Een privecommunity waarin je dagelijks aan mij of de andere deelnemers vragen kan stellen en steun kan zoeken

 • Wekelijkse groepscalls waar je al je vragen kan stellen zodat je weer verder kan

 • Ondersteunende supplementpakketten

 • Mij als persoonlijke coach 8 weken lang dagelijks aan je zijde voor al je vragen, steun als je het even niet meer ziet zitten of een liefdevolle schop onder je kont als je die nodig hebt.

Het programma bestaat uit 3 fasen

Fase 1 De SWITCH Fase

We gaan de switch maken naar vetverbranding. Je maakt in deze fase een ware kickstart. Door een combinatie van vasten, sporten en ondersteunende voedingssupplementen ga je je lichaam van suikerverbranding naar vetverbranding trainen. Dit heeft direct resultaat! Zoals gewichtsverlies van 2-4 kilo vetmassa, afname van je buikomvang met 3-8 cm, meer energie, een stabiele bloedsuikerspiegel, verbeterde cholesterol waardes en bloeddruk*.

Fase 2 De KENNIS Fase

Je voelt je gezond, fit en slank en je buikje is flink geslonken!. En dat wil je natuurlijk graag zo houden. In deze fase ga je kennis vergaren over wat jij nodig hebt om dit vast te houden. Je leert meer over jouw lichaamstypering, welke voeding past bij je nieuwe levensstijl, hoe je dit kan integreren in je dagelijks leven en je krijgt tools om de gemaakte switch te behouden en ook te blijven genieten. En daarnaast kijken we ook naar je gedrag en mindset.

Fase 3 De IMPRINTING Fase

Je weet wat je nodig hebt om het vast te houden maar nu moet je het nog doen. In deze fase gaan we aandacht besteden aan het imprinten van jouw BLUEPRINT. Je gaat zelf met de nieuw vergaarde kennis aan de slag en ik kijk met je mee. We besteden aandacht aan de obstakels die je tegenkomt onderweg en kijken hoe je daar op een andere manier mee om kan gaan.

Je wordt dus niet aan je lot overgelaten! We gaan samen aan de slag. ik ben er om je persoonlijk bij te staan. Ik ben je stok achter de deur!
Ik ben zowel voor de groep als 1:1 beschikbaar om je te helpen waar nodig. Ik ben er om je bij te sturen, als je als je het even helemaal niet meer ziet zitten en ik ben er ook om je een liefdevolle schop onder je kont te geven en je aan je gestelde doelen te helpen herinneren.

En natuurlijk ben ik er ook om successen met je te vieren!

Je krijgt tijdens het programma alle tools en informatie die je nodig hebt om het na die 8 weken zonder mij te kunnen.

En ja, je moet zelf aan de slag! Het is een pittig programma waar jij stappen gaat zetten. Maar dit gaat er ook voor zorgen dat je de resultaten gaat behalen die je voor ogen hebt en nog belangrijker, gaat behouden!

Dit is wat anderen hebben ervaren met mijn coaching

sabine.jpeg

Sabine

"Ik was tijdens een drukke periode wat kilo's aangekomen en wilde daar vanaf. Ook wilde ik me weer fitter voelen en wat makkelijker hardlopen. Ik verloor met sportvasten 5 kilo en voel me een stuk fitter! Al met al ben ik ontzettend tevreden over het programma en ik kan Liesbeth als coach ook écht aanbevelen!

sharon.jpg

Sharon

“In de maanden dat ik het programma heb gevolgd waren er moeilijke momenten. Liesbeth heeft me hier uitstekend doorheen geholpen. Ze is overtuigend op een natuurlijke manier die voor mij heeft gewerkt. Haar begeleiding was continu aanwezig en ze kon mij elk moment van de dag motiveren met haar coaching. Het succes van mijn programma is daarmee vooral aan haar te danken! Bedankt, ik voel me weer lekker in mijn lijf!”

charlotte.jpg

Charlotte

“Ik voel me weer energiek, mijn darmen zijn tot rust gekomen, ik heb een helder hoof en ik ben 5 kilo kwijt!! En het allermooiste is dat het me geen enkele moeite heeft gekost!” Door het volgen van de richtlijnen is ze een aantal weken na de detox nog eens 3 kilo kwijtgeraakt.


Voor wie is het?

 • Je sport graag. Je bent minimaal 2 keer in de week intensief aan het sporten.

 • Je bent fit en gezond**

 • Je bent er klaar voor om hard aan jezelf te gaan werken

 • Je bent bereid om naar jezelf en huidige levensstijl te kijken en daar aanpassingen in te maken

 • Je bent bereid om tijd voor jezelf te maken

Voor wie is het niet?

 • Je bent niet in staat om 10 dagen lang dagelijks te sporten

 • Je op zoek bent naar een quick fix

 • Je niet bereid bent je huidige levensstijl te veranderen

 • Je bent je er niet van bewust dat jij de sleutel bent in de oplossing van je probleem

Veelgestelde vragen

Waarom is dit programma anders dan andere diëten?

Dit programma is geen DIEET! Het is een training en een totale levensstijl aanpak.Sportvasten is een onderdeel van het programma. En sportvasten is geen dieet, maar een trainingsmethode waarbij je lichaam structureel verandert door de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Het is dus geen crashdieet.

Waarom is dit geen crashdieet?

Zoals ik al aangaf is dit programma geen dieet! Je start het programma met een sportvasten training waarmee je je lichaam structureel verandert door de switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Bij een een crashdieet ga je over een langere periode heel weinig calorieën eten. Je lichaam krijgt minder brandstof (suikers) binnen en gaat zich aanpassen aan de lagere hoeveelheid calorieën die binnen komen. Ook verbeter je je conditie niet. Je zal niet meer afvallen omdat je lichaam in de spaarmodus gaat. Je vertraagt dus alleen maar je stofwisseling. Je suikers blijven je primaire brandstofbron en je komt snel weer aan als je weer normaal begint te eten.

Sportvasten daarentegen is een trainingsmethode, waarbij een tijdelijke calorie-restrictie (maximaal 10 dagen) in combinatie met cardio training, zorgt voor structurele aanpassingen in het lichaam. Je lichaam gaat switchen van suiker- naar vetverbranding.

Tijdens de 10 daagse sportvasten training bouw je je voeding weer op naar ongeveer 1700 kcal. Daarna bouw je op naar het voor jou gewenste niveau. Het is zelfs mogelijk dat je stofwisseling na het sportvasten omhoog is gegaan! Je lichaam zal door de gemaakte switch veel meer gebruik gaan maken van je opgeslagen vet als energiebron omdat het nu weer geleerd heeft om vet te verbranden!

Gewoon je voeding aanpassen en dan val je toch ook af?

Dat klopt deels. Als je inderdaad gezond eet, je koolhydraatinname beperkt en sport kan je ook afvallen. Maar er is wel degelijk een verschil. Je traint je lichaam daarmee niet op spiercel niveau in vetverbranding. Hierdoor zal je lichaam veel minder vet verbranden en er dan ook veel langer over doen om dezelfde hoeveelheid vet te verbranden dan je met 10 dagen sportvasten doet. Daarnaast is het veel moeilijker om te onderhouden. Je lichaam zal uitspattingen veel minder goed op kunnen vangen dan wanneer je een sportvasten training hebt gedaan.

Daarnaast besteden we in dit programma heel veel aandacht aan het vergaren van kennis maar ook het toepassen van de opgedane kennis. Je kan het namelijk allemaal wel weten, maar in het doen en het veranderen van oud gedrag ligt vaak de uitdaging. Dat heeft tijd nodig en herhaling. En dat doen we in mijn programma samen. Je doet het met een kleine groep vrouwen met soortgelijke struggles en met mij als expert aan je zijde om je dagelijks bij te sturen indien nodig.

Wat maakt dit programma uniek?

 • Trainen van je vetverbranding. De start met een training waarbij je je lichaam structureel beter maakt in vetverbranding.

 • Maatwerk in een groep. Wat voor jou een goede hoeveelheid kcal is is afhankelijk van allerlei factoren zoals hoeveel je sport, je lichaamstypering, je dieetverleden etc. Het is dus voor iedereen anders. En daarom is er in mijn BLUEPRINT Programma ook veel ruimte voor individuele aandacht. Zodat het een programma op maat wordt!

 • Persoonlijke coaching. Een nieuwe levensstijl eigen maken kost tijd. En die krijg je in dit programma. Iedereen loopt in een proces van verandering tegen obstakels aan. En om die te overwinnen is het heel belangrijk om iemand aan je zijde te hebben die verstand van zaken heeft, van een afstandje naar je kijkt en je op die manier kan bijsturen, een schop onder je kont geven en je ook kan wijzen op alle successen die je al behaald hebt.

They often say time changes things. But you actually have to change them yourself

* dit zijn door anderen behaalde resultaten en resultaten kunnen natuurlijk per persoon verschillen

** twijfel je of jij mijn programma kan volgen? Druk op de button en vul het formulier in. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.